Plantegninger generelt

Plantegninger leveres normalt i 2D-visualisering. Vår tekniske tegner kan arbeide i flere lag når tegningene lages. Det vil si at vi som regel starter med å lage en plantegning over bygget som er generell. En kan deretter legge inn brannteknisk (brannskiller, rømningsveier, slokkeutstyr etc.), VVS-materiell (sprinkler), elektromateriell (nødlys, alarmdetektorer) osv. i forskjellige lag. Dette gjør det enklere å kunne vise frem kun det som er ønskelig å vise på tegningen. Skal man vurdere sprinkleranlegget, så kan man svært enkelt slå av de andre lagene slik at en kun ser det som er relevant for sprinkler. Man kan altså med et lite tastetrykk kunne få frem kun det en ønsker å se.

BraCon AS benytter Autocad programvare (DWG) for å utarbeide tegninger. Dersom det ikke er mulig å fremskaffe DWG-tegninger, så kan vi eventuelt scanne PDF-tegninger over til DWG. Det er noe jobb knyttet til dette, avhengig av kvaliteten på PDF tegningene. Alternativt så tegner vi opp bygget på nytt.

Ved å utarbeide målsatte plantegninger, så kan vi benytte disse til å utarbeide arealtegninger. Les mer om dette under «Arealtegninger».

Ta uforpliktende kontakt for mer info

Send inn skjemaet så vil vi ta snarlig kontakt med deg og bistå med den informasjon du ønsker.
  • Send forespørsel
  • (?)