Brannvern ledelse (brannvernleder)

Kravene til dokumentasjon innen brannvern blir stadig mer omfattende og krever samtidig mer av de som skal følge dette opp i det daglige. Det krever kompetanse og det krever tid for at det skal bli gjort på en tilfredsstillende måte. For mange kan dette være krevende å få til.

I tillegg til ettersyn (egenkontroll) skal man ofte følge opp leietakere, avvik, kontrollforetak, mottatte årsrapporter, oppdatere branndokumentasjonen samt ivareta en rekke andre store og små oppgaver som over tid kan være krevende.

Våre brannrådgivere kan bistå din virksomhet med å ivareta brannvern ledelse på ditt/dine bygg, gjerne i tett samarbeid med bygningseier/forvalter/drift. Vårt ønske er at brannvernarbeidet skal være på et fornuftig nivå både med tanke på økonomiske og praktiske hensyn.

Utgangspunktet er alltid at lover og forskrifter skal følges. Hvorvidt du ønsker å sette ut de fleste oppgavene eller et mindre antall av de er ikke viktig. Vi er løsningsorienterte og tilpasser brannvernleder ledelsen etter dine behov.


Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan bistå deg med!

Ta uforpliktende kontakt for mer info

Send inn skjemaet så vil vi ta snarlig kontakt med deg og bistå med den informasjon du ønsker.
  • Send forespørsel
  • (?)